© 2018 by Club Natació Farners. All rights reserved.

  • Icono social de YouTube
  • b-facebook

Vols Fer Natació amb nosaltres? Apuntat!    Clica aquí

Enllaços

STAGE DE MÁSTERS 2019

28 I 29 DE SETEMBRE 2019

Van ser dos dies intensius de plena activitat esportiva, amb moltes sorpreses; nedades al mar, nedades a piscina, entrenament en sec... Tot això i molt més a Lloret de mar i també una nedada a Tossa de mar amb unes fantàstiques vistes de coves en una de les nedades al mar. Fantàstic estatge de màsters!

Seguim nedant nedadors i nedadores!!

CAMPIONAT CIRCUIT CATALÀ DE TRAVESSES

22 DE SETEMBRE 2019

 Aquest diumenge es celebrava el Campionat circuit català de travesses en el port de Tarragona on el nostre nedador Jordi Corominas va quedar primer de la general. 

Enhorabona !!

TRAVESSA ESTANY DE BANYOLES

15 SETEMBRE 2019

Aquesta travessa celebrada al'estany de Banyoles, és una de les travesses preferides ja que hi va gent molt bona amb reconeixement mundial com la Mireia Belmonte o en Pol Gil. En aquesta travessa hi va participar; en Jordi Corominas, en Jordi Julià, en Josep Morell, en Joel Arredondo, la Dimana Sevdalinova, la Rosa Adillón, la Daniela Rovira i finalment la nostre última incorporació en el Club en Ricard Pujol. Tots ells amb molt bones posicions.

Enhorabona campions i campiones, ara preparats per la temporada 19/20!!

TRAVESSA DE BALAGUER

8 setembre 2019

En aquesta travessa celebrada a les costes de Balaguer hi va participar en Jordi Corominas i va quedar 1r de la general.

Enhorabona Campió!!

TRAVESSA DEL PANTÀ DE SAU

8 SETEMBRE 2019

No només fem travesses i competicions també tenim àrbitres, que arbitren per la zona, com per exemple de Farners.

Seguim així!!

TRAVESSIA 5 PLATGES

7 SETEMBRE 2019

Aquesta travessia de les 5 platges celebrada a Tarragona, en Jordi Corominas va fer les dues travessies puntuables del circuit català, de les quals a la travessa de 2000 metres va quedar 1r i de la travessa de 4200 metres va quedar 2n. 

Enhorabona Campió!

TRAVESSIA LA CONCHA

7 SETEMBRE 2019

En aquesta travessa celebrada a Donostia Sant Sebastian, en Jordi Julià va quedar en la posició 600.

Enhorabona nedador!!

STAGE 2019

4,5,6 SETEMBRE 2019

Amb tots els nedadors i nedadores del Club que vam assistir aquesta estada al càmping de Tossa (cala llavador), on tots els nedadors i nedadores són d'edats diferents, vam passar uns dies de convivència molt divertits. En aquesta estada vam fer un joc d'orientació i col·laboració entre tots, també vam fer escalada i tir amb arc, ens va ploure un dels dies i vam aprendre a conviure entre nosaltres, vam anar a nedar a la platja, discoteca i jocs a les nits, i finalment, vam aprendre com entrenen altres clubs com el sant Feliu o altres disciplines com la natació sincronitzada de les Kalipolis. Va ser un estatge molt ben aprofitat, amb molta diversió i amb molt bona companyia.

Seguim nedant que ja comença la nova temporada, ànims nedadors i nedadores!

TRAVESSA PLATJA D'ARO

1 DE SETEMBRE 2019

En aquesta travessa hi va participar : en Jordi Corominas quedant 10è, Eduard  quedant 57è, Jordi Julià quedant 76è, Jaume quedant 145è. 

Enhorabona nedadors!!

TRAVESSA L'ESCALA

31 AGOST 2019

En aquesta travessa hi va participar en Joel, en Jordi Corominas i en Jordi Julià. El recorregut era de 2200m, En Jordi Corominas va acabar setè de la general, en Jordi Julià va quedar 116 i per part d'en Joel va entrà dels 20 millors i segon de la seva categoria. 

Enhorabona Campions!!

1/17

Please reload

ajuntament de santa coloma de farners

CAMPIONATS

C.C D'IVERN INFANTIL

C.C D'IVERN ALEVI

PREMSA

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now